hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás csirkemell sült burgonyán

MME MME
1 4/5
60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát a vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a kockára vágott csirkemellet, és tovább
dinszteljük (ha szükséges, pici vizet is önthetünk alá). Amikor a hús kifehéredett, ételízesítőt, majoránnát és borsot teszünk rá. Ezután a szeletekre vágott gombát, a hámozott paradicsomot és a ketchupot adjuk a húshoz, végül ízlés szerint sózzuk.

Ha minden hozzávaló átpuhult, elzárjuk alatta a gázt, és hozzákeverjük a tejfölt.

Közben a burgonyát felkockázzuk, és olajban kisütjük.

A forró gombás csirkemellet a sült krumplira halmozzuk, és megszórjuk reszelt sajttal.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss