Egy nagyobb serpenyőben felhevítünk két evőkanál olívaolajat, majd a kockára vágott csirkét megpirítjuk benne. Sózzuk, borsozzuk és ha elkészült kikapjuk a serpenyőből.
Az edénybe egy evőkanál olajat öntünk, és belerakjuk az apróra vágott hagymát. Ha már üveges, akkor mellétesszük a vékony szeletekre vágott gombát és apróra zúzott fokhagymát. Kakukkfűvel, paprikával, sóval és borssal fűszerezzük, majd felöntjük a csirke alaplével és a tejszínnel. Hozzárakjuk a tésztát, és gyakran kevergetve addig fűzzük, amíg a tészta puha nem lesz.
Hozzáadjuk a gombás-tésztához a spenótot, a csirkét és a reszelt parmezánt. Jól összekeverjük és lehúzzuk a tűzről az edényt. Tálaláskor még megszórhatjuk sajttal.