Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás búbos karaj

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, és serpenyőben, kevés vajon elősütjük, majd a maradék zsiradékkal együtt egy tepsibe tesszük.

A vöröshagymát apróra, a gombát szeletekre, a bacont apró kockákra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük.

A bacont kipirítjuk, rádobjuk az apróra vágott hagymát, és megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg a levét elfövi.

Az elősütött karajszeletekre halmozzuk a pirított gombát, majd csípős paprika- és paradicsomszeleteket teszünk rá. Betakarjuk 1-1 szelet gépsonkával és trappista sajt szeletekkel.

Az egészet grillsütőben vagy előmelegített sütőben megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss