Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk, és serpenyőben, kevés vajon elősütjük, majd a maradék zsiradékkal együtt egy tepsibe tesszük.
A vöröshagymát apróra, a gombát szeletekre, a bacont apró kockákra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük.
A bacont kipirítjuk, rádobjuk az apróra vágott hagymát, és megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg a levét elfövi.
Az elősütött karajszeletekre halmozzuk a pirított gombát, majd csípős paprika- és paradicsomszeleteket teszünk rá. Betakarjuk 1-1 szelet gépsonkával és trappista sajt szeletekkel.
Az egészet grillsütőben vagy előmelegített sütőben megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre