Elkészítés: A gombát megmossuk. A tojásokból hármat megfőzünk, felkockázzuk. A fűszereket /bors, szárnyas fűszerkeverék, chili, őrölt kömény/ elkeverjük az olajjal. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül besózzuk. A szalonnát, a hagymát és a gombát kis kockákra, a petrezselymet apróra vágjuk. A zsemlét tejbe beáztatjuk, kinyomkodjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk míg elfövi a levét. Hozzákeverjük a kinyomkodott zsemlét, a petrezselymet, 1 egész tojást és a kockákra vágott főtt tojásokat.
A combok bőrét fellazítjuk, majd betöltjük a töltelékkel. A csirkecombokat tepsibe tesszük, és megkenjük a fűszeres olajjal.
A tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és a combokat szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre