Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás aprópecsenye

MME MME
4/5
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A felforrósított olajon megpirítjuk a vékony csíkokra vágott húst és az apró kockára vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a gombát szeletelve, felöntjük a paradicsomlével, borssal, sóval, majoránnával ízesítjük, és puhára főzzük. Ha szükséges, kevés
vizet önthetünk hozzá.

Ha a hús megpuhult, rászórjuk a lisztet, ráöntjük a főzőtejszínt, és felforraljuk. (A tejszín zsírszegény tejföllel
helyettesíthető.) Párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss