Elkészítés: A húst nagyobb kockákra vágjuk. Felhevítjük az olajat egy vastag aljú serpenyőben, majd a húst kisebb adagokba beletéve minden oldalon egyenletes barnára pirítjuk, majd egy tálba kiszedjük.
A visszamaradt olajon átpírítjuk a finomra vágott vöröshagymát, a húst visszatesszük, és felöntjük a húsleves 2/3 részével. Lefedve kb. 1 óra alatt puhára pároljuk.
Ezután beletesszük az apró kockára vágott zellert, a vastagabb darabokra vágott gombát és a csíkokra vágott paprikát. Együtt pároljuk 10-15 percig. A lisztet elkeverjük a maradék húslevessel, és a raguhoz öntjük, rövid ideig tovább főzzük. Beletesszük az ananászt, jól átforgatjuk.
Burgonyapürével, párolt rizzsel vagy nokedlivel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre