Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombapörkölt

MME MME
30 4.7/5
30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

  1. A hagymát megfuttatjuk egy kevés olajon. Amikor üveges, hozzáadjuk a pirospaprikát. (Előtte levesszük a tűzről, mert megkeseredik a paprika).
  2. 0,5 dl vizet hozzáöntük, és felforraljuk. Hozzáadjuk a nagy kockákra vágott gombát, a kis kockákra vágott paprikát és paradicsomot. Sóval, borssal, pirosarannyal és majorannával ízesítjük, majd felöntjük 1 dl vízzel és lefedve közepes lángon főzzük.
  3. Várjunk, amíg a gomba összeesik és levet ereszt. Ekkor levesszük a fedőt, fűszerezzük ízlés szerint, és közepes láng felett addig főzzük tovább, amíg meg nem puhul a gomba. Nokedlivel ajánljuk.

TÖLTÖTT GOMBA GRILLEN SÜTVE 

TEJSZÍNES GOMBA 

12+1 GOMBÁS ÉTEL, AMINEK NEM TUDSZ ELLENÁLLNI  

Megjegyzés

Ha egy evőkanál mustárt teszel bele, testesebb lesz a szaftja. - MME

Ezek is érdekelhetnek