Gombapaprikás spenótos galuskával

60 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
  • spenót
  • rizsliszt
  • tojás
  • bors
  • fokhagyma
  • gomba
  • vöröshagyma
  • tejföl
  • rizsliszt
  • zöldpaprika
  • paradicsom
  • pirospaprika
  • zsír
  • bors

Elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát egy kevés zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a megpucolt és szeletekre vágott gombát és a pirospaprikát, majd megsózzuk, megborsozzuk, és hozzáadjuk az apró kockára vágott paprikát és paradicsomot. Kis lángon az egészet puhára pároljuk.
  2. Ha megfőtt, megszórjuk a rizsliszttel, hozzkeverjük a tejfölt, majd még egyszer felforraljuk.
  3. A felengedett spenótot összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a sóval, a borssal, az áttört fokhagymával és annyi vízzel, hogy szaggatható legyen. Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk, pár percig főzzük, és forrón tálaljuk a gombapaprikással.

MÉG TÖBB SPENÓTOS FINOMSÁG >>> 

FOGÁSOK GOMBÁVAL >>> 

A TÖKÉLETES NOKEDLI TITKA - 5 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN! >>> 

Megjegyzés

Színében-ízében beilleszkedik a magyar gasztronomiába, gluténmentesen készült! - scarlett69

Ezek is érdekelhetnek

Friss