A négygombás leves elkészítéséhez a gombákat megtisztítjuk és felaprítjuk, olajon kissé megpároljuk a zúzott fokhagymával és apróra vágott vöröshagymával együtt, majd felöntjük az alaplével.
Ha felforrt, belerakjuk a zöldbabot, a zöldborsót, a felaprított karfiolt, a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret és a kockára vágott burgonyát, majd tovább főzzük.
A tejszínt a liszttel simára keverjük pár kanál levessel, majd hozzáadjuk a leveshez. Sóval, ételízesítővel ízlés szerint ízesítjük, és belerakjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, majd készre főzzük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre