hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombaleves négyféle gombából

MME MME
45 perc
bonyolult
költséges
4 adag
Allergének
  • Tej

Elkészítés

A négygombás leves elkészítéséhez a gombákat megtisztítjuk és felaprítjuk, olajon kissé megpároljuk a zúzott fokhagymával és apróra vágott vöröshagymával együtt, majd felöntjük az alaplével.

Ha felforrt, belerakjuk a zöldbabot, a zöldborsót, a felaprított karfiolt, a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret és a kockára vágott burgonyát, majd tovább főzzük.

A tejszínt a liszttel simára keverjük pár kanál levessel, majd hozzáadjuk a leveshez. Sóval, ételízesítővel ízlés szerint ízesítjük, és belerakjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, majd készre főzzük. 


Ezek is érdekelhetnek

Friss