Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombaleves galuskával

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott gombát és pároljuk egy kicsit. Mikor szépen összefonnyadtak hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket. Megszórjuk őrölt piros paprikával, sóval, ételízesítővel, borssal és összeforgatjuk. Ezután felöntjük vízzel és felforraljuk. Mikor már szinte minden zöldség puha elkészítjük a galuskát.
  2. Egy tálba lisztet teszünk, majd hozzáadunk egy tojást, sót és fokozatos víz hozzáadásával nokedli tésztát kavarunk belőle. A nokedlitésztát forrásba lévő vízbe szaggatjuk, majd leszűrjük és hozzáadjuk a kész leveshez. Igény szerint a nokedlit közvetlenül a levesbe is szaggathatjuk.

11 EGYSZERŰ ÉS LAKTATÓ LEVES HÓVÉGÉRE >>>

12+1 GOMBÁS ÉTEL, AMINEK NEM TUDSZ ELLENÁLLNI >>> 

Megjegyzés

Az ősz legkedveltebb hozzávalója nálunk a gomba. - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek

Friss