Elkészítés: A felaprított zsemléket tejbe áztattam.
Olajon a felaprított vöröshagymát megdinszteltem, rátettem a felszeletelt gombát, sóztam, borsoztam, 10-15 dkg sült paprikát is hozzátettem, és készre sütöttem.
A kinyomkodott zsemlékhez adtam a tojások sárgáját, a gombát, sót, borsot és a felaprított petrezselyemzöldet, jól összekevertem. Végül óvatosan beleforgattam a kemény habbá vert tojásfehérjéket.
Egy őzgerincformát kikentem vajjal, morzsával megszórtam. A masszát belesimítottam, és 180 °C fokon kb. 35-40 perc alatt, tűpróbáig készre sütöttem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!