Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így lesz igazán finom a gluténmentes pizzatészta

default user icon
MME
A pizza is azok közé a közkedvencek közé tartozik, amit gluténérzékenyen nem ehetünk bárhol, bármikor. Szerencsére, manapság már sok étteremben kérhetjük a kedvencünket gm-változatban is, de ha otthon pizzáznánk, akkor nem biztos, hogy olyan könnyen találunk igazán jó, az eredetihez leginkább hasonlító receptet. A Mindmegette mindenmentes szakértője ad néhány tippet!

Kedves Tünde!

Gluténérzékeny vagyok, de odavagyok a pizzáért. Sajnos még nem sikerült igazán finom pizzatésztát készítenem házilag. Segítenél?

Az üzletekben szerencsére sokféle lisztkeveréket lehet kapni, melyekből autentikus gm, lm pizza készíthető. Ha lisztkeverékből készítjük pizzánkat, ne felejtsünk a tésztába keverni olasz ízvilágú fűszereket - bazsalikomot, oreganót, rozmaringot  - vagy egy kis zúzott fokhagymát olívaolajjal összekeverve.

Előre legyártott pizza lapok – fagyasztva - is beszerezhetőek amiket, fűszerekkel, laktózmentes sajttal, olíva olajjal, kedvenc alapanyagainkat feltétként használva olasz hangulatot varázsolhatunk otthonunkba.

POFONEGYSZERŰ Glutén- és tejmentes PIZZATÉSZTA >>> 
BURGONYA-PIZZA (GLUTÉNMENTES) >>> 
SERPENYŐS PIZZA GLUTÉNMENTESEN >>> 
Felcsiki tünde cikkei és receptjei a mindmegettén >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss