Gluténmentes, cukormentes meggyes muffin

45 perc
egyszerű
költséges
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hajdinalisztet, a datolyacukrot, a sütőport, a vaníliát és a kókuszt egy tálba tesszük és alaposan összekeverjük.
  2. A kókuszkrémet mérőpohárba tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy majdnem 2 dl legyen, majd alaposan összekeverjük.
  3. A száraz hozzávalókhoz hozzáadjuk a kókuszzsírt és a kókusztejes folyadékot, homogonre dolgozzuk.
  4. A masszát papírral bélelt muffin formába adagoljuk és 180 fokra előmelegített sütőben körül-belül 25 perc alatt készre sütjük. 

Megjegyzés

Sokféle muffin receptet tettem fel a blogra már, mert szeretek muffint készíteni. Gyorsan elkészül, egyszerű és isteni finom ízeket lehet kihozni belőle. Ki, ki a saját ízlésének megfelelően tudja készíteni. Meggy szezon lévén mit is készíthettem volna ma reggelire, mint meggyes muffint. Ebből a mennyiségből 6 darab muffint kapsz

Ha nagyon édesszájú vagy, tegyél bele 1/2 csésze cukrot. - vitaik

Ezek is érdekelhetnek

Friss