A lapokhoz a hozzávalókat összegyúrjuk, a margarin és a tej aránya változhat, a lényeg, hogy egy jól formázható, nyújtható tésztát kapjunk. Miután jól összedolgoztuk 2 részre szedjük, mindkét cipót elég vékonyra kinyújtjuk és tepsi hátulján megsütjük. Hagyjuk kihűlni.
A piskótánál szétválasztjuk a tojásokat. A tojás fehérjét nagyon lazán felverjük. A tojás sárgákat a cukorral kikeverjük, hozzá öntjük a vizet, majd a lisztet és jól elkeverjük. Majd hozzá adjuk a lazán felvert tojás fehérjét és összekeverjük. Tepsiben megsütjük.
A krémnél a 8dl tejből, 6dl tejet felteszünk forrni. A maradék 2dl tejet egy tálba öntjük, belekaparjuk a vaníliarúd belsejét, (a héját a forró tejbe tesszük, hogy a maradék íz is ki jöjjön belőle) beletesszük a vaníliás pudingot és a rizslisztet és elkeverjük. amikor a tej elkezd picit forrni, beleöntjük a pudingos lisztes masszát és sűrűbb pépet főzünk belőle. Hagyjuk teljesen kihűlni. Miközben hűl, a porcukrot, vaníliás cukrot és a vajat habosra kikeverjük robotgéppel, majd hozzá adagoljuk a már kihűlt pépet.
A mázhoz egy lábasban felteszünk egy kevés vizet forrni, majd egy fém edénybe beletesszük a porcukrot és a tojás fehérjét, majd a gőz fölött legalább 8-10 percig verjük, amíg szép keményebb tojáshabot kapunk.
A süti összeállítása a következő:
1 lap + krém + piskóta + krém + 1 lap + krém + máz + kakaó por
A tetejére és az oldalára kevesebb krémet tegyünk, a tetejére úgyis rákerül a máz és a kakaópor, az oldalát megszórhatjuk mandulaforgáccsal, vagy bármi mással.