Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyével és aszalt szilvával töltött csirke

60 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsemlét tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és összekeverjük a gesztenyével. Az aszalt szilvát beáztatjuk a vörös borba, majd lecsepegtjük, és kisebb darabokra vágjuk.
  2. A csirkemellet kiklopfoljuk, sóval, borssal meghintjük. A kiterített mellszeletekre ráhalmozzuk a gesztenyét, és az aszalt szilva darabokat, majd feltekerjük.
  3. A hústekercseket bepanírozzuk, először lisztbe, aztán a felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Lassú tűznél fedő alatt forró zsiradékban kisütjük.

11 EGYSZERŰ TÖLTÖTT CSIRKEMELL A GÖNGYTÖLTTŐL A CORDON BLEU-IG >>>

TÖLTVE, TEKERVE, RÁNTVA: A 9 LEGJOBB GÖNGYÖLT CSIRKEMELL RECEPT >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss