Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízzel, a fehérjét kemény habbá verjük, a lisztbe keverjük a sütőport és a kakaóport, a lisztet és a tojáshabot felváltva a felvert tojás sárgához adjuk úgy, hogy a fehérjéből maradjon utoljára. Sütőpapírral bélelt tortaformában megsütjük, majd kettévágjuk.
A pudingot felfőzzük a tejjel. A margarint habosra keverjük a cukorral, és ha kihűlt a puding, a kettőt összekeverjük.
A töltelék hozzávalóit is egy nagyobb tálban összekeverjük.
A csokis piskótát kettévágjuk, az alsó felére kenjük a krém felét, majd rásimítjuk a kekszes tölteléket, majd a maradék krémet. Ráborítjuk a piskóta felső részét, és a tetejét csokoládémázzal bevonjuk. Tetszés szerint lehet díszíteni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre