Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyés tallérok

4 4.5/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 7,5 dkg vaj
  • kb. 10 dkg porcukor (nekem ennyi kellett: kóstolgassuk)
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 3 evőkanál finomliszt
  • 3-4 evőkanál zabpehely
  • kb. 1 dl tejszín
  • csipet só
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • kicsit kevesebb, mint fél doboz rumaroma

Elkészítés

Elkészítés: A hozzávalókat összedolgozom, majd galuskákat halmozok sorra a kivajazott vagy sütőpapírral ellátott tepsire.

Előmelegített, 175 fokos sütőben kb. 12-13 percig sütöm. Ha nem ragad semmi a beleszúrt fogpiszkálóra, akkor megsült.

Mikor kissé kihűltek, rácsra teszem őket - hadd hűljenek ki még jobban.

Megjegyzés



További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek

Friss