Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyés-pudingos torta

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A gesztenyét összegyúrjuk a többi hozzávalóval, és egy közepes méretű, szögletes tortaforma aljába nyomkodjuk. Hűtőszekrénybe rakjuk, míg elkészítjük a középső réteget.
  2. A vaníliás pudingporokat simára keverjük egy-két deciliter hideg tejben.
  3. A többi tejet felrakjuk főni, és ha már forr, hozzáöntjük a pudingporral elkevert tejet, és egy-két perc alatt sűrűre főzzük.
  4. Még forrón belekeverjük a cukrot és a vaníliás cukrot.
  5. Ha kihűlt, akkor robotgép segítségével belekeverjük a puha vajat.
  6. Rákenjük a gesztenyés alapra, visszatesszük a hűtőszekrénybe egy-két órára.
  7. Végül a tejszínt habbá verjük a porcukorral, rákenjük a vaníliakrémre, és ismét visszatesszük a hűtőszekrénybe.
  8. Tálalás előtt étcsokoládét forgácsolunk a tetejére.

Ezek is érdekelhetnek

Friss