Elkészítés: A linzertésztát kidolgozzuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük fóliába csomagolva.
Másnap kinyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kiszúrjuk akkorára, amivel kibéleljük a kicsi tortaformákat. Nem szükséges kikenni. Villával megszurkáljuk.
A gesztenyetöltelék alapanyagait alaposan kikeverjük, és csillagcsöves habzsákból nyomjuk a tortácskákba. Csokicseppeket teszünk a tetejükre, és előmelegített sütőben 180 fokon szép pirosra sütjük őket 20 perc alatt.
Ha kihűltek, kiborítjuk őket egy tálcára, és porcukorral megszórva kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre