A lisztet a margarinnal összedolgozzuk, hozzáadjuk a cukrokat, a reszelt citromhéjat és a joghurtot, majd 1 órát a hűtőben pihentetjük.
Ezután 3 mm-es vastagságúra kinyújtjuk és 7 cm átmérőjű szaggatóval tésztakorongokat vágunk belőle.
A töltelékhez simára keverjük a hozzávalókat. Mindegyik korongra teszünk a masszából, kissé elkenjük. Behajtjuk, és kissé megsodorjuk a tészta széleit, majd elkevert tojásfehérjével bekenjük, hogy a tészta összetapadjon, és kifli formájúra tekerem. A tetejét megkenjük tojásfehérjével és megszórjuk dióval.
Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, rárakjuk akifliket, majd 180 fokra előmelegített sütőben, 20 perc alatt szép világosra sütöm.