Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyés brownie

60 perc
egyszerű
megfizethető
16 adag

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 24 x 24 cm-es sütőformát vagy tepsit vékonyan kikenünk vajjal. A csokoládét durvára tördeljük, a maradék vajat feldaraboljuk. Mindkettőt fémtálba tesszük, és vízgőz fölött kevergetve felolvasztjuk.
  2. A tojásokat habosra keverjük, és az olvasztott csokoládéhoz adjuk. Egymás után beledolgozzuk a cukrot és a lisztet, majd beleforgatjuk a feldarabolt főtt gesztenyét. A masszát a kikent formába töltjük, és az előmelegített sütő középső részében sütjük kb. 30 percig.
  3. A süteményt kivesszük a sütőből és rövid hűtés után kockákra vágjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss