A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét csipet sóval felverjük. A tojássárgákat habosra keverjük az eritrittel, majd belekeverjük a kakaóport, és óvatosan a tojásfehérjét is.
Sütőpapíros tepsibe (30x20-as) simítjuk, 180 fokos sütőben kb. 15-20 percig sütjük. (Tűpróba!)
Közben a gesztenyepudingot a tasakon lévő előírásnak megfelelően elkészítjük azzal a különbséggel, hogy kókusztejet és édesítőt használunk! Amikor besűrűsödött, beletesszük a kókuszzsírt, és simára kavarjuk.
Amikor a tészta és a gesztenyepuding is kihűlt, hozzáfogunk az összeállításhoz: a tésztát két lapba vágjuk, az alsó lapra kenjük a puding felét, rátesszük a másik lapot, és a maradék krémet rákenjük. A habfixálóval felvert, édesített kókuszhabot a tetejére kenjük, és hűtőbe tesszük.
Hűtés után szeletelhető.