Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyemuffin mazsolával, édesítő nélkül!

MME MME
15 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók
  • 15 dkg gesztenyeliszt
  • 3 db tojás
  • 10 dkg zsiradék (kókusz-, kacsa-, libazsír vagy vaj)
  • 6 dkg zsíros kakaópor
  • 2 csipetnyi szódabikarbóna
  • 1,5 dl víz
  • 10 dkg mazsola

Elkészítés

 

1.

Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.

2.

A mazsolát kivéve az összes összetevőt aprítógépben vagy fakanállal összekeverjük.

3.

A végén óvatosan hozzákeverjük a mazsolát, majd kiadagoljuk 12 darabos kapszlikkal kibélelt muffinformába.

4.

20-25 perc alatt készre sütjük.

 

 

 

 

Megjegyzés

Mazsola helyett használható csokoládépasztilla, vagy apróra vágott csokoládédarabok is!
G. Szabó Klára: Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve – Gyakorlati tanácsok kezdő palósoknak, SpringMed Kiadó Kft. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss