Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyekrémes kocka

75 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztához a hozzávalókból közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsiben piskótát sütünk, előmelegített 180 fokos sütőben.
Sütőpapírral bélelt tálcára borítjuk a tésztát, a sütőpapírt lehúzzuk a tetejéről.

A krémhez a pudingport a tejjel és 5 dkg cukorral összefőzünk, kihűtjük.

A vajat a porcukorral habosra keverjük, belekeverjük apránként a gesztenyemasszát, majd a kihűlt pudingkrémmel habosra dolgozzuk a krémet, és a kihűlt tészta tetejére simítjuk.

A tejszínből kemény habot verünk a vaníliás cukorral, a krémre kenjük, krumplinyomó segítségével gesztenyemasszával díszítjük.

1-2 órás hűtés után szeleteljük, és tálalhatjuk.

Ezek is érdekelhetnek