Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyegolyó

45 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált kekszet, az olvasztott margarint, a cukrot, a gesztenyemasszát, a kávét és a rum aromát jól összekeverjük, majd lassan adagolva a tejet is hozzáöntjük és jól összegyúrjuk.
  2. A masszából a kezünkkel gesztenye nagyságú golyókat formázunk.
  3. A csokoládét a vízgőz felett megolvasztjuk, majd belekeverjük az olajat.
  4. A golyók közepébe fogvájót szúrunk, és annak segítségével háromnegyed részig belemártjuk a csokiba.
  5. Asztalra terített sütőpapírra tesszük a csokiba belemártogatott golyókat. Hűtőben tároljuk.

MÉG TÖBB GESZTENYÉS FINOMSÁG >>> 

Még több őszi desszert >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss