Elkészítés: A hámozott tökmagot olívaolajba áztatom, szórok hozzá grill fűszerkeveréket, állni hagyom.
A camembert sajtot felkockázom, majoranna és bazsalikom kíséretében összekeverem olívaolajjal, szintén félreteszem, és hagyom állni.
A gombát megszabadítom a héjától, szeletekre vágom, majd felcsíkozom. Ehhez hozzáadom a nagyon apróra vágott fokhagymát és újhagymát. Borssal, sóval és csipetnyi bazsalikommal ízesítem, puhára párolom.
A salátakeveréet tányérokra helyezem, erre apróra vágott uborkát szórok. Paradicsommal, retekkel díszítem. A gombát, a sajtot és végül a tökmagot is szépen elosztom rajta.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre