Elkészítés: Az aszalt gyümölcsöket összevagdaljuk, leöntjük a rummal, és 1 órát állni hagyjuk.
A mézet összekeverjük a cukorral, egy csipet sóval, a vajjal, és kézi robotgéppel alaposan összedolgozzuk. Hozzáadjuk a tojásokat, és még 2 percig tovább keverjük. Beleszórjuk a citromhéjat, a fűszerkeveréket, a csokiforgácsot, és hozzáöntjük a tejet is. A sütőport elvegyítjük a liszttel és a pudingporral, és a tésztába dolgozzuk. Végül a mogyorót és az aszalt gyümölcsöket is beleforgatjuk.
A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A tésztát két egyforma adagra osztjuk. Kivajazunk két csillagalakú (kb. 20 cm átmérőjű) tortaformát, és beletöltjük a tésztát, és a sütőben kb. 60 percig sütjük. A formában hagyjuk kb. 15 percig pihenni, majd rácsra borítjuk, és teljesen kihűtjük.
A mázhoz simára keverjük a porcukrot annyi vízzel (vagy citromlével), hogy nagyon sűrű, nehezen folyó masszát kapjunk. A csillagok tetejére kenjük. Mandulaszemekkel, pisztáciával, aszalt gyümölcsökkel díszítjük.