Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édes színdarab borkóstolóval: Budapesten is gasztroszínház!

default user icon
MME
Ízek, illatok, hangok, mozdulatok keverednek a gasztroszínház előadásában, ahol a néző az élmény részévé válik. Színházi előadás, közben borkóstoló: tökéletes párosítás!

A kulináris és színházi élmények társításával egy különleges, minden érzékreható közösségi élmény részesévé válhat a néző: keveredik egymással az íz, az illat, a hang, a mozdulat, a vizualitás, miközben testközelből lehet belekóstolni a színész jelenlétébe, ahogy egy finom falatba is, vagy egy kiváló borba.

Egyél, borozz, és élvezd az előadást!

A  Gasztroszínházban csupa olyan olyan előadást láthatsz, mely elsősorban az étkezésre koncentrál, amit a kulturált borfogyasztás mellé kínálunk, és olyan is, amit kötetlenebb italozásokhoz, asztalon táncolós mulatságok elé, a hangulat felfűtéséhez ajánlunk. 

Már Budapesten is!

A Hírös Gasztroszínház március 7-én mutatta be Kecskeméten a Szép Ernő nyomán készült Fiú, leány, bor című előadását Tolnai Hella és Bárnai Péter szereplésével. Azóta több, mint egy tucatszor játszották a produkciót, és most már Budapesten is látható a társulat legborosabb darabja. Ha szívesen néznél színházi darabot borkóstoló közben, akkor ne hagyd ki!

A gasztrodarabról 

A budai VinoPianoban éppen borkóstolás zajlik, amikor betoppan a késve érkező fiú. Már csak a lány mellet van szabad hely... - így kezdődik a Hírös Gasztroszínház legújabb előadása, ami lazán követi Szép Ernő Fiú, leány című romantikus vígjátékának cselekményét. A nézők testközelből követhetik végig a folyamatot, amíg Vera és Feri, azaz Tolnai Hella és Bárnai Péter a nézőkkel intim közelségben igyekszenek megtalálni az egymás szívéhez vezető utat.

Gasztroszínház legközelebb! 

Helyszín: VinoPiano- Borbár, kézműves kereskedés és Galériában
Időpont: 2015. 11. 27. 19 órától

Ezek is érdekelhetnek

Friss