Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez okozott csalódást Gáspár Beának az Ázsia Expressz forgatásán

default user icon
MME
Nem titok, hogy Gáspár Bea igazán otthon érzi magát a konyhában. Ikonikussá vált első szakácskönyve utána a napokban megjelent negyedik kötetében egyszerű, könnyen beszerezhető alapanyagokból előállítható ételek receptjeit osztja meg olvasóival. A könyvbemutatón mesélt családjáról és az Ázsia Expressz című műsorról is.

„Mindent szeretek, ami jól van elkészítve, de a sütiket és a tésztákat előnyben részesítem. Szeretek főzni, napi szinten főzök a családom számára. Nekem ez a munkahelyem, a konyhám! ” – árulta el magáról néhány évvel ezelőtt Gáspár Bea, amikor megnyerte a Konyhafőnök VIP gasztro-vetélkedőt.

Megjelent Gáspár Bea negyedik könyve

Mára a főzést inkább kikapcsolódásként éli meg, ami feltölti és pihenteti. Hobbijának leginkább a családja és a barátai örülnek, hiszen rendszeresen fantasztikus ételekkel kápráztatja el őket. Tapasztalatait, kedvenc receptjeit az elmúlt években három szakácsönyvben osztotta meg rajongóival.

A BOOOK Kiadónál most megjelent negyedik szakácskönyve kicsit más, mint az előzőek. Mint a Mindmegettének elmondta, a receptek válogatásánál arra törekedett, hogy azok is elkészíthessék a finom és szépen tálható ételeket, akik vidéken élnek, és csak nehezen tudnak beszerzeni bizonyos alapanyagokat, illetve gondolt azokra is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy drága hozzávalókkal dolgozzanak.

A receptek gyűjtésében, a könyv összeállításában természetesen férje, Gáspár Győző is segített, mint ahogy lányai, Evelin és Virág is támogatták a munkájában.

Negyedik könyve bemutatóján arról faggattuk, hogy gyűjtötte össze a recepteket, melyik recept került a könyvbe a férje miatt, olvassa-e a szakmabeliek szakácskönyveit, és hogy milyen hatással volt rá az Ázsia Expressz forgatása. Következzenek a kulisszatitkok.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss