Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gáspár Bea 10 legszuperebb receptje 2022-ben

default user icon
MME
Gáspár Bea rendszeres vendég a Mindmegette.hu konyhájában: nekünk minden forgatás élmény, ti pedig szívesen kattintotok a nevével fémjelzett receptekre és főzitek meg a finomságokat Bea útmutatásai alapján. Válogatásunkban azt a tíz ételt gyűjtöttük össze, amit 2022-ben a legjobban szeretettek Bea konyhájából.

Tavaly decemberben csúcsot döntöttünk: Magyarország legrégebbi gasztronómiai portálja, a Mindmegette.hu 2022 utolsó hónapjában a legkedveltebb gasztro oldal volt. Köszönjük nektek! Ez a csodálatos eredmény, no és a január, az évkezdet arra késztetett minket, hogy visszanézzük a tavalyi évre: milyen recepteket szerettetek, mire voltatok kíváncsiak legtöbben? Természetesen a visszatekintésből Gáspár Bea nem maradhatott ki.

Gáspár Bea receptjeit, főzős videóit nagyon szeretitek, ami érthető: Bea szívvel-lélekkel, egyszerűen beszerezhető alapanyagokból főz olyan ételeket, amiket mindenki szívesen készít el a családjának, barátainak. Bea nem csak jól magyaráz, de okos, lényegre törő tanácsaival még könnyebbé, élvezetesebb teszi a sütést-főzést.

A kattintások alapján nem volt nehéz dolgunk, amikor a legszuperebb Gáspár Bea recepteket kerestük. Íme!

Töltött káposzta sok hússal>>>

Lasagne bolognai szósszal>>>

Sportszelet>>>

Fanta szelet extra narancsosan>>>

Csirkepörkölt>>>

Zserbó>>>

Túrós ropogós>>>

Tárkonyos csirkegombócleves>>>

Sacher torta>>>

Csülkös bableves>>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss