Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Garnélás spagetti

30 perc
mester
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A tésztát bő, sós, étolajos vízben félkeményre főzzük.
  2. Egy serpenyőben olajat hevítünk és beledobjuk a megtisztított és felaprított salotta hagymát, egy percig pirítjuk, majd következik a felszeletelt fokhagyma, majd a koktélparadicsom, végezetül a rákokat dobjuk a serpenyőbe. Mindegyiket egy-egy percig pirítjuk.
  3. Ráöntjük a bort, ízesítjük sóval, borssal, chilivel, és csíkokra felvágott bazsalikommal. Ha felforrt hozzáadjuk a tejszínnel elkevert mascarponét, és összeforraljuk.
  4. A szószt a kifőtt tésztára borítjuk, összekeverjük, meglocsoljuk citromlével és kevés olívaolajjal.

 

Megjegyzés

Ez a recept egy teljesen ízvilágba viszi el a tradicionális magyar konyha ízvilágában felnőtt ember Ajánlom ,hogy próbálják ezt teljesen más ízvilágot is.Biztos nem okoz csalódást! - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss