Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így úszd meg a grillszezont pluszkilók nélkül!

default user icon
MME
Ahogy melegszik az idő, egyre inkább vágyunk a szabadba piknikezni vagy grillezni. Ilyenkor hajlamosak vagyunk többet enni, mint szoktunk, holott ilyenkor is oda lehet figyelni a kalóriabevitelre úgy is, hogy a szabadban grillezett húsoknak, zöldségeknek senki nem tud ellenállni.

Zsírosabb hús helyett készítsünk sovány csirke saslikot, a húsfalatok közé ne szalonnát, hanem újhagymát és vékony citromszeleteket fűzzünk és ne majonézes krumplisalátával együk a saslikot, hanem egy adag üde, karcsúsító salátával. Azok részére, akik nem esznek húst, grillezzünk cukkinit, gombát, padlizsánt, csöves kukoricát, hagymát és paprikát.

Íme a legjobb grillreceptek >>> 

Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Gardenexpót, ahol a legújabb kerti trendek, bútorok, medencék, árnyékolók és páratlan kerti konyha kínálat vár: faszenes és gáz grillek, egyedi építésű kemencék, bográcsozók, hordozható grillek és még szmókerek is lesznek   kiállításon, melyekhez minden eszközt, kiegészítőt is megvásárolhatsz. A különböző kerti grillek beépítésére, kész kültéri konyha kialakítására is láthatsz megoldásokat hagyományos, modern vagy akár rusztikus kivitelben.

Ezek is érdekelhetnek

Friss