Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gamerek figyelem! Brutális akcióval érkezik a kedvelt kereskedelmi lánc

A SPAR Magyarország idei pontgyűjtő hűségakcióját az iskolai nyári szünet inspirálta. A kereskedelmi lánc folyamatosan figyelemmel követi és vizsgálja a fogyasztói trendeket, így a legújabb SPAR-promócióban most olyan csúcsminőségű számítástechnikai eszközök kaptak helyet, melyeket leginkább a gamerek fognak értékelni, ám a kínálatot elnézve azok is megtalálják számításukat, akik munkájukban és szabadidejükben kedvelik a professzionális eszközöket.

Most akár 30-50 százalékos kedvezményekkel juthatunk hozzá csúcsminőségű Razer™ gaming számítástechnikai termékekhez 2024. május 23. és augusztus 4. között a SPAR Magyarország a legújabb hűségpromóciójában – írja az Origo. Akik egy kicsit jártasak a számítástechnika világában, azok tudják, hogy a háromfejű kígyó logóval ellátott Razer™ a világ egyik vezető lifestyle gamer márkája, és igen kedvelt a videójátékos és az e-sport közösségekben is.

A SPAR hűségakciójába most olyan Razer csúcsminőségű termékek kerültek be, mint a vezetékes és vezeték nélküli gaming egér, a Gigantus V2 Large egérpad, egy ultravékony billentyűzet csuklótámasszal, valamint bezsebelhetünk egy állítható világítással rendelkező mechnikus gaming billentyűzet is. Mindezeken túl két vezetékes és egy vezeték nélküli fejhallgató boldog tulajdonosai is lehetünk, amit a Razer™ Seiren V3 Mini mikrofonnal tovább is fejleszthetünk. A hűségakció egyik fontos terméke a kiemelt üzletekben elérhető deréktámaszos Razer™ Enki gaming szék, amely egy hosszabb játék, vagy akár a munka során is biztosítja a maximális kényelmet. Az akcióban egyébként tizenegy csúcstermék közül választhatjuk ki kedvencünket.

2024. május 23. és július 31. között a Razer™ hűségpromócióban a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházakban minden elköltött 1000 forint után 1 hűségpontot kap a vásárló. Ha összegyűlt 20 hűségpont, akkor jelentős, 30-50 százalékos kedvezménnyel lehet vásárolni a Razer™ 11 csúcsminőségű gamer termékéből egészen 2024. augusztus 4-ig. A SPAR online shopban történő megrendelés és a drive-in átvétel esetében hűségpontkiadásra és beváltásra is van lehetőség.

 

(x)

Ezek is érdekelhetnek

Friss