Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gallicoop Nagyi Májas: tradícióra alapozott élmény

default user icon
MME
A Gallicoop Nagymama májasa már több éve létezik a piacon. Néhány éve még a sertésmájasokat is letarolta, hiszen pulykamájasként kapott közönségdíjat az egyik legnevesebb sertésmájas versenyen. A megszokott íz idéntől új csomagolásban, Nagyi Májas néven kerül a polcokra, 100 grammos kiszerelésben.

A szarvasi Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. piacvezető pulykahús termék előállító Magyarországon, valamint a legnagyobb pulykafeldolgozók közé tartozik Kelet- és Közép-Európában.

„Mindig a hasára gondolunk!” – olvasható a vállalat valemennyi kiadványán és termékeinek csomagolásán, ám ez a szlogen a vállalat üzletpolitikáját, szellemiségét is tükrözi: a negyed százados múltja alatt a Gallicoop nem csak piacvezető lett Magyarországon, de világszerte több mint 30 országba szállít, Németországtól Anglián át egészen Tajvanig; valamint nagy mértékben a cégnek köszönhető, hogy Magyarország a világ 3. legnagyobb pulykahús fogyasztó nemzete lett az átlag 5,5 kg/fő fogyasztási értékkel.

A Gallicoop termékeinek magas minőségét és biztonságát a 6 csillag garantálja: magyar tulajdon, magyar munkaerő, magyar alapanyag, magyar szakértelem, magyarországi feldolgozás, magyar takarmány!

Mára a 6 csillagos Gallicoop, mint vállalat és márkanév, egyet jelent a megbízható, egészséges és minőségi termékekkel. A friss pulykahúsok mellett már közvetlen fogyasztásra szánt, és minőségileg korszerű termékek széles skálájával rendelkezik.

A termékkínálatot a kolbász- és sonkafélék, a felvágottak és májasok, a főtt- füstölt és szárazáruk, a párizsi és virsli félék, valamint a panírozott termékek jelentik. A széles kínálat legnépszerűbb termékei közé tartozik a Körös Pulykamell sonka, a Natura pulykamell filé, a Nagymama májasa, a Pulyka Frankfurti virsli, a Valódi pulykamell szelet, a Főtt, pácolt füstölt pulykamell, valamint a Pulyka nuggets.

A pulykahús előnye, hogy zsírszegény, fehér és vörös húsából szinte mindenféle étel könnyen elkészíthető. Ráadásul a többi húsfélével összehasonlítva a pulyka jelentős mértékben tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyek segítik a szív- és érrendszer védelmét.

A Nagyi Májasa

A Gallicoop Nagymama májasa már több éve létezik a piacon. Néhány éve még a sertésmájasokat is letarolta, hiszen pulykamájasként kapott közönségdíjat az egyik legnevesebb sertésmájas versenyen. A megszokott íz idéntől új csomagolásban, Nagyi Májas néven kerül a polcokra, 100 grammos kiszerelésben.

A terméket azoknak ajánljuk, akik kedvelik a hagyományos házias májasokat, mégis egészségesebb húsfajtát szeretnének enni, hiszen a magas májtartalom mellett kategóriájában alacsony a zsírtartalma. A család minden tagja szeretni fogja! Kóstolja meg mozaikos termékünket, amely máj és hús mozaikokat tartalmaz. Egyaránt jól kenhető és szeletelhető! A kiszerelés miatt tökéletes kiegészítője lehet a túrázásoknak, kirándulásoknak,  a családi piknikikeknek, valamint a gyerekek is élvezhetik az iskolai tízórai szendvicseikben. Ugyanakkor a Nagyi Májasa kiváló alapanyaga lehet a különböző sült, töltött húsételeknek is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss