Magyar pék kenyere segíti győzelemhez a fociválogatottat az Eb-n

Kezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság, melyen ismét ott van a magyar válogatott. Az egész kontinens focilázban ég és minden drukker szeme Németországra szegeződik. Rengetegen drukkolnak majd a helyszínen is, de van, aki nemcsak szorít értük, hanem segíti is a magyarokat.

A magyar válogatott első mérkőzése a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságon június 15-én 15 órakor lesz, amikor is a csapat Svájc ellen lép pályára. A focisták felkészülése nemcsak kemény erőnléti edzésből áll, fontos részét képezi a megfelelő táplálkozás is, ugyanis nem mindegy, hogy mit, mennyit és mikor esznek. Az alkohol tiltott, de a finom falatok engedélyezettek.

Szoboszlai Dominikék étendjét dietetikussal és sportszakorvossal egyeztetve állítják össze, melybe akár beleférhetnek a finom pékáruk is. Ezeket pedig nem akárki, hanem a roppant népszerű és kedvelt Gábor, a házi pék készíti majd. Gábor a saját Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint az Eb ideje alatt ő és a péksége készíti a friss pékárut a magyar focisták számára.

Borítókép: Micheller Szilvia/Nemzeti Sport

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss