Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszervajas harcsatekercs

30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A fűszervajat előző este elkészítjük. Összekeverjük a vajat az apróra vágott petrezselyemmel és medvehagymával és a zúzott fokhagymával. Megsózzuk, megborsozzuk, és alufóliába tekerve a fagyasztóba tesszük.
  2. Másnap a kifilézett halat átnézzük, és ha nem maradt benne szálka,  3 cm-es csíkokra vágjuk. A fagyott fűszervajat felszeleteljük, és a halra pakoljuk. Feltekerjük, és megtűzzük fogpiszkálóval.
  3. Serpenyőben olívaolajat forrósítunk, és a haltekercsek mindkét oldalát megsütjük. Sülés közben lefedjük egy rövid időre, majd kiszedjük őket.
  4. Párolt zöldségekkel és rizzsel tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss