Elkészítés: A pác hozzávalóit összekeverem, és a húst egy éjszakára bepácolva állni hagyom. Másnap a húst olajjal és 1 dl borral együtt nagyobb serpenyőben jól átsütöm. Amíg sül a hús, megkóstolom a borocskát. (((-: Közben a héjában főtt burgonyát megpucolom, négybe vágom, és sütőpapírral bélelt tepsibe terítem. Fokhagymás olajjal megkenem, és óvatosan forgatva egyenletesen szép ropogós pirosra sütöm. Ha már megsült a hús, közé keverem a kockára vágott hagymát és a kockára vágott 3 színű paprikát, beleöntöm a ketchupot, még fél dl bort, és pár percig sütöm. Megkóstolom, ha szükséges, még sózom, borsozom. Úgy finom, ha a paprika és a hagyma egy kicsit ress marad, legalábbis mi úgy szeretjük. Belekeverem a párolt zöldborsót. Egyet rottyantom, majd a ropogós sültburgonya mellé tálalom, és meghintem a durvára vágott petrezselyemmel. Paradicsom saláta illik hozzá!