Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres véres hurka

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, majd körülbelül 15 perc alatt megsütjük benne a hurkát.
  2. Amíg a hús elkészül, a meghámozott, apró kockákra vágott csicsókát kevés olajon aranybarnára pirítjuk.
  3. Az édesköményt vékony szeletekre vágjuk összeforgatjuk a gyümölcsecettel, majd a mézzel, utána pedig sózzuk, borsozzuk.
  4. Tálaláskor szépen a hurka mellé helyezzük a csicsókát, az édeskömény-salátát, majd egy mustárcsíkkal és egy tükörtojással díszitjük.

Cedes és Kovács Áron receptje – Fotó: VIASAT3/Troll a konyhában

Ezek is érdekelhetnek

Friss