Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A túrót összekeverjük a tejföllel, a felkarikázott póréhagymával és a finomra vágott zöldfűszerekkel (póréhagyma zöldjével is). Minden szelet karaj közepére teszünk a fűszeres túróból. Összehajtogatjuk, baconnel körbetekerjük, majd egyenként alufóliába csomagoljuk, és egy tepsibe tesszük. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt megsütjük. Ezután kicsomagoljuk az alufóliából, majd visszatesszük a sütőbe, és pár perc alatt aranybarnára sütjük. A húsokat salátaágyon, félbevágott koktélparadicsommal tálaljuk. Mellé burgonyapürét halmozunk, amit meglocsolhatunk a húsból kifőtt ízletes szafttal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre