A húst megtisztítjuk, a kenyeret hideg vízbe beáztatjuk. Megtisztítjuk és elkaparjuk a májat.
A felaprított hagymát egy kevés olajon megpirítjuk a megtisztított, felaprított gombával. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.
Kinyomkodjuk a kenyérszeleteket. Hozzáadjuk a tojásokat, a hagymás gombát, a fokhagymát, sót, az ételízesítőt, a borsot, a petrezselyemzöldet, és összedolgozzuk.
A csirkecombok bőre alá tölteléket rakunk. Fehér cérnával bevarrjuk, hogy ki ne süljön belőle a töltelék.
A borsot, a paprikát, a majoránnát az étolajjal összekeverjük, majd lekenjük vele a húsokat. 230 fokra melegített sütőben, 60 perc alatt megsütjük.
A rizibizihez a borsót enyhén sós vízben megfőzzük. A rizst megmossuk, leszűjük, és egy kevés felhevített étolajon egy kicsit átforrósítjuk, és 2 bögre forró vízzel leöntjük. Borssal, sóval, egy kis ételízesítővel fűszerezzük, majd fedő alatt pároljuk.
Amikor jól elfőtte a levét, jól felforrósított sütőbe tesszük. A borsóval összekeverjük és tálalunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!