Elkészítés: A tarját 1,5 cm vastag szeletekre vágom. Egy tepsibe a zsírt belekockázom, ráteszem a húst, sózom, fűszerezem, majd mehet rá a többi apróra vágott hozzávaló (hagymák, paprika, paradicsom), majd alufóliával jól lezárom, és 200 fokon kb. 1 óra 20 percet sütöm, ekkor lehúzom a fóliát, és még további 20 percig sütöm.
A rakott zöldséghez a zöldségeket megpucolom, megmosom, és falatnyi darabokra vágom. Sós vizet forralok egy edényben, majd belerakom a zöldségeket, de nem főzöm meg puhára, csak pár percig
roppanósra, ezután leszűröm, és egy kivajazott hőálló tálba szórom.
Fűszerezem, ha szükséges, sózom, majd leöntöm a tejföllel, amiben elkevertem a tojást. A tetejére a reszelt sajtot szórom, és 180 fokos sütőben 35 percig sütöm.