Elkészítés: 1. A szószt készítjük el elsőként: aprítógépbe tesszük a diót, a kenyeret, a fokhagymát, a citromlét, a levest, sót és borsot, majd simára dolgozzuk, lassan hozzaadunk annyi olajot, hogy majonéz állagú legyen. Behűtjük.
2. Egy zacskóba szórjuk a lisztet, a cayenne borsot, a paprikát és a sót. Felkockázzuk a tofut 2,5 cm darabokra,afűszeres zacskóba tesszük, összerázzuk, hogy egyenletesen bevonjon minden darabot.
3. Olívaolajat hevítünk, és a tofudarabkákat néhány perc alatt megsütjük, friss, darabolt újhagymával megszórjuk.
4. A szósszal tálaljuk, és kínálhatunk mellé salátát is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre