Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres sertésborda burgonyafőzelékkel

MME MME
2
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket kicsontozzuk, és a felforrósított olajon elősütjük. Meghintjük csipetnyi kakukkfűvel, bazsalikommal, majd megszórjuk az ételízesítővel. Ráterítünk egy csokor petrezselymet, amelyet majd ha a hús megpuhult, eltávolíthatunk. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, és jól záródó fedővel letakarva, lassú tűzön, anélkül, hogy megkevernénk, készre pároljuk.

A főzelékhez a burgonyát megpucoljuk, kockára vágjuk, és sós, babérleves vízben megfőzzük. Amikor a burgonya megpuhult, a tejfölt kevés liszttel elkeverjük, és behabarjuk vele a főzeléket.

Amikor a főzelék besűrűsödött, a zöldfűszeres hússal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss