Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres rántott csirke, ami olyan, mint a gyorsétteremi

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztet, az összes fűszert, a sót és a borsot egy tálban összekeverjük, majd félretesszük.
  2. Egy nagyobb fazékba belerakjuk a megmosott, megtisztított csirkedarabokat, és beleöntünk 2 és 1/3 bögre tejet. Beledobjuk a leveskockát is. A húsokat közepes lángon 20 percig főzzük a tejben.
  3. Egy nagyobb serpenyőben olajat forrosítunk.
  4. A csirkéket lehúzzuk a tűzről. A maradék tejet és egy felvert tojást egy tányérban elkeverünk. A húsokat először a tejes tojásba, majd a korábban kikevert lisztbe forgatjuk. 
  5. Forró olajban aranybarnára sütjük a rántott csirkéket .

RÁNTOTT CSIRKECOMB ÉS TÖKKARIKA >>>

MEDITERRÁN RÁNTOTT CSIRKE >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss