Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres pulykamell mogyorós-mangós salátával

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A salátát megmossuk, leszárítjuk, a gombát és a pórét megtisztítjuk, a gombát félbe-, a hagymát apróra vágjuk. A mangót meghámozzuk, a gyümölcshúst a magról levágjuk, apróra vágjuk. Az egészet a mogyoróval összekeverjük.

Az öntet hozzávalóit összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és az előkészített salátára öntjük. Tálalásig a hűtőbe tesszük.

A húst vékony csíkokra vágjuk, a felforrósított olajban aranyszínűre sütjük, sóval, borssal, curryvel ízesítjük. Hozzáadjuk a narancslevet és összeforraljuk. A salátára halmozva tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek