Elkészítés: A lisztet és a korpát összekeverjük, elmorzsoljuk benne a margarint. Hozzákeverjük a többi alapanyagot. (A fűszerek pontos mennyiségét nem tudom megmondani, én is találomra teszem bele, ráadásul a szokásosnál több fűszert használok - így inkább azt mondom, ízlés szerint.), a joghurtból annyit, hogy összeálljon a tészta. Pár órára hűtőbe tesszük.
Átgyúrjuk, még annyi joghurtot adunk hozzá, hogy nyújtható tésztát kapjunk.
Zabliszttel megszórt deszkán kinyújtjuk, formákat szaggatunk, kb. 180 fokos sütőben addig sütjük, míg a széle épphogy barnulni kezd, kb. 10 perc.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre