Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres nyárs

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

1.

A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összenyomjuk. Egy tálba tesszük a húst, a tojást, a kétféle hagymát, egy teáskanál pirospaprikát, a köményt, a majoránnát, némi sót és borsot. Az egészet összedolgozzuk, és 25 percre a hűtőbe tesszük.

2.

A masszából 15 centiméter hosszú hengereket formázunk. A közepükön átszúrjunk fanyársat, rányomkodjuk a húst, majd megsütjük mindet az olajjal kikent, előmelegített grillserpenyőben. Közben a tejfölben elkeverjük a felaprított snidlinget. A kisült nyársakat megszórjuk a maradék pirospaprikával, és meglocsoljuk a zöld fűszeres tejföllel.

14 GYORS ÉS EGYSZERŰ VACSORA CSIRKEMELLBŐL >>> 

MÉG TÖBB ISTENI NYÁRSON SÜLT ÉTEL >>> 

13 TEPSIS CSIRKE VACSORÁRA - GYORS ÉS EGYSZERŰ RECEPTEK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss