Előkészítés: A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát felaprítjuk. A paprikát megtisztítjuk és megmossuk, majd apróbb darabokra vágjuk. Az olívabogyókat kimagozzuk, és kis darabokra szeljük.
Elkészítés: A hússzeletek mindkét oldalát az olajon megsütjük, majd melegen tartjuk. A serpenyőben maradt léhez keverjük a hagymát, a paprikát, az olívabogyókat, majd ráöntjük a húslevet, és addig főzzük, amíg megpuhulnak. A szószhoz keverjük a vajat, levesszük a tűzről, és sózzuk, borsozzuk, majd belekeverjük a fokhagymát és a borecetet. A húsra öntjük a szószt, majd salátával és tésztával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre