Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres húspogácsa

45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Először a koriandert és a köménymagot állandó keverés mellett pirítsuk meg 1-2 perc alatt. Ezután egy mozsárban törjük össze (vigyázzunk. nehogy megégjen!!!).

A darált húshoz adjuk hozzá a porrá tört fűszereket, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és keverjük össze. Ezután adjuk hozzá az apróra összevágott friss korianderlevelet, a petrezselyemzöldet és a zsemlemorzsát, majd gyúrjuk alaposan össze. Végül formázzunk belőle ízlés szerinti méretű pogácsákat.

Egy teflon serpenyőben melegítsük fel az olajat, majd helyezzük bele a húspogácsákat, és kb. 20 perc alatt, alacsony hőfokon, többször átfordítva süssük szép pirosra.

Tálaláskor a húspogácsákat snidlinges krumplipürével és salátával kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss